Varvandring 2021

Kurs: UROmetoden i naturlige omgivelser!

UROskolen inviterer til 1 ukes vårvandring i naturen 18. – 24. mai 2021

Vi, Caspar Seip og Helge Zimmer fra UROskolen, har lenge ønsket å ta med en gruppe på en lang vandring i naturen mens vi forsker på UROENS natur, og nå fikk vi plutselig muligheten til det. Du er velkommen til å bli med!

Det er plass til 10 deltagere i tillegg til oss. I en uke skal vi vandre sammen i skogen. Det er ingen krevende og lange dagsmarsjer med tung bør, og ingen delmål eller harde konkurranser eller noe vi skal oppnå ila uken. Vi skal ta oss god tid, vi skal være sammen i naturen, samtale, utforske, dele, spise og sove, ja, leve i naturen. Du vil få stor mulighet til nært samvær med de andre deltagerne, og til å være alene. Du vil jobbe aktivt med, og få veiledning i, urometoden fra Caspar og Helge som er lærere ved UROskolen. Vi skal møte indre uro og skal øve på å møte den og være sammen med virkeligheten slik den er. Dette blir en lang, praktisk og intensiv workshop for å fordype arbeid du har lest om i boken Kampen mot uroen og hørt om i podcasten Guro & Guru.

SKAR prosjektet, et samarbeid mellom Bydel St. Hanshaugen og DNT, utgjør ungdomsavdelingen i UROskolen på denne turen. De har tatt på seg oppgaven med å levere logistikkhjelp til vår vandringsgruppe, og det vil bli lagt til rette for spennende samvær mellom våre to grupper – vandringsgruppen og ungdomsavdelingen.

Praktisk informasjon

Alle deltagere må ta med seg personlig turutstyr inkl dagstursekk, klær, sovepose og telt (pakkliste vil du få ved påmelding). På dagtid vil vi gå med lett dagstursekk, og annet utstyr vil bli fraktet videre til neste leir av ungdomsavdelingen.

Alle måltider er inkludert. Husk å oppgi evt allergier ved påmelding
Turen gjøres på eget ansvar og evt reiseforsikring må deltagerne ordne hver for seg.
Turen krever ikke andre ferdigheter enn at du kan gå noen timer hver dag i passende tempo.

Pris og påmelding

Turen koster 15.400,- per person og betales i sin helhet innen utgangen av april.

Påmelding gjøres til helge@uroskolen.no, vennligst oppgi:

Du vil få en depositumsfaktura på 3.000,- som når den er betalt (7 dagers betalingsfrist), sikrer din plass på turen. Det er begrenset antall plasser, så påmeldingene sorteres etter tidspunkt de kommer inn. Vi må ta forbehold om at koronasituasjonen gjør at vi må flytte eller avlyse turen. Dersom dette skjer vil depositum/deltakeravgift som er innbetalt tilbakebetales.

Turen arrangeres av UROskolen som er et selskap og en struktur under utarbeidelse. Firmaet som vil stå for den praktiske organiseringen og fakturering vil være: Helge T. Zimmer AS, orgnr. 991903674, Grønsandveien 9, 3475 Sætre.