URO-Retreat i havgapet i Kragerø

27. – 29. september 2023.

Vi, Monica Stubkjær og Rikke Uberg Thorkildsen fra UROskolen inviterer deg til URO-retreat – som betyr “å trekke seg tilbake fra dine daglige gjøremål” i havgapet i Kragerø. Vi skal være sammen i to dager og utforske, leke med og se nærmere på vår egen uro, og hvordan vi kan bruke uroen som en ressurs i livet. Ute i havgapet er vi nær naturen, været, havet og vi kan bruke det også til å øve på å være sammen med virkeligheten slik den er, både på innsiden og på utsiden. 

Du vil få muligheten til å være sammen og bli kjent med andre som utforsker sin egen uro, og du vil også få muligheten til å være stille og til å erfare hva stillheten gjør med deg. 

Vi vil bruke mye tid disse dagene til å utforske uroen vår sammen i gruppe, og også ute i naturen. Vi har mulighet til å øve på å møte uroen vår fra høyder (og de som vil kan hoppe i vannet fra disse høydene!), og andre elementer i naturen som kan gi oss uro. Vi starter dagen med å gjøre litt rolig «URO-yoga», og lager / spiser frokost i stillhet. Resten av dagen utforsker vi uroen på ulike måter. 

Praktisk info: 

Oppmøte onsdag 27.9. kl. 12.00 i Kragerø, og derfra tar vi taxibåt i ca 20 min til Arntsholmen. Før vi begynner uro-arbeidet blir det tid for innlosjering på soverommene, og vi spiser en enkel lunsj sammen. Avreise blir fredag 29.9 etter lunsj. kl. 13.00. Vi kan bistå med å sette deg i kontakt med andre slik at samkjøring fra Oslo-området kan være mulig.

Måltider er inkludert, med fokus på økologisk og næringsrik mat. Gi beskjed dersom du har noen allergier. Vi overnatter i hytter, det kan være mulig at noen må dele rom. Gi beskjed dersom du har noen ønsker.

Pakkeliste: 

Sengetøy og laken / sovepose
Komfortable klær
Yogamatte
Badetøy
2 håndkle til bad og dusj

Det er plass til minimum 5 deltakere og maks 8. Med forbehold om nok deltakere

Turen koster kr. 6000,- per person og betales i sin helhet senest 2 mnd før avreise. 

Du vil få en depositumsfaktura på 1.500,- ved påmelding som når den er betalt (7 dagers betalingsfrist), sikrer din plass på turen. Det er begrenset antall plasser, så påmeldingene sorteres etter tidspunkt de kommer inn. Vi må ta forbehold om uforutsette hendelser som gjør at vi må flytte eller avlyse turen. Dersom dette skjer vil depositum/deltakeravgift som er innbetalt tilbakebetales. For øvrig vil ikke depositum tilbakebetales.

Påmelding eller spørsmål rettes til info@uroskolen.no