12. – 18. juni 2023: Vårvandring i Indre Troms

UROskolen inviterer til kurs: UROperspektivet i midnattsol og yrende våraktivitet i naturen.

7 dagers vårvandring i naturen

Etter en veldig vakker tur høsten 2022 vil vi, Caspar Seip (UROlærer), Monica Stubkjær (UROlærer) og Carina Lie Haug (lege) invitere til et nytt kurs i Indre Troms våren 2023.  Turen er utvidet med 3 dager da vi opplevde at mange ønsket å være lengere da vi først var kommet på plass.

Vi vil vandre i 7 dager (6 netter) sammen i skogen og på fjellet. Det vil ikke være krevende fysiske utfordringer og vi tilpasser oss hele veien gruppens tempo og ønsker. Vi tar oss god tid til å utforske naturen, samtale, dele, spise og sove. Du vil få stor mulighet for nært samvær med de andre deltagerne, og tid til å være alene. Du vil jobbe aktivt med, og få veiledning i UROperspektivet. Vi skal møte indre uro og øve på å være sammen med indre og ytre virkelighet slik den er.

Alle er velkommen med turen.

Praktisk informasjon

Dato:  Mandag 12. 06 – Søndag 18.06

Organisering

Vi bor på en enkel fjellhytte. Det er vann i brønn og utedo. Man kan sove i hytten i seng eller på madrass, eller man kan sove utenfor hytten i telt eller hengekøye. Vi fordeler soveplasser når vi vet hva deltagerne ønsker. Det vil ikke være mulighet for alenerom i hytten.

Alle deltagere må ta med seg eget turutstyr inkl dagstursekk, klær og sovpose/sengetøy og evt telt. Utstyret bliver fraktet opp til hytten. Du må bære din egen dagstursekk.

Kost

Alle måltider er inkludert. Maten vil være sunn og i stor grad lokal og økologisk.

Pris og påmelding

Turen koster 15.900,- per person og betales i sin helhet 2 mnd før avreise. (Ingen tilbakebetaling fra 1 mnd før avreise). Det anbefales å skaffe seg reiseforsikring.

Påmelding gjøres til info@uroskolen.no.

Oppgi:

Du vil få en depositumsfaktura på 3.000,- som når den er betalt (7 dagers betalingsfrist), sikrer din plass på turen. Det er begrenset antall plasser, så påmeldingene sorteres etter tidspunkt de kommer inn. Vi må ta forbehold om uforutsette hendelser gjør at vi må flytte eller avlyse turen. Dersom dette skjer vil depositum/deltakeravgift som er innbetalt tilbakebetales. For øvrig vil ikke depositum tilbakebetales.