12. – 18. juni 2023: Forsommervandring i Indre Troms

UROskolen inviterer: UROperspektivet i midnattsol og yrende våraktivitet i naturen. Bildet er fra høstvandring 2021.

7 dagers vandring i naturen

Etter en veldig vakker tur høsten 2022 vil vi, Caspar Seip (UROlærer), Monica Stubkjær (UROlærer) og Carina Lie Haug (lege) invitere til et ny vandring i Indre Troms våren 2023.  

Vi vil vandre i 7 dager (6 netter) sammen i skogen og på fjellet. Det vil ikke være krevende fysiske utfordringer og vi tilpasser oss hele veien gruppens tempo og forutsetninger. Vi tar oss god tid til å utforske naturen og vårt eget liv gjennom vandring, deling av erfaringer, samtaler og hvile. Du vil få stor mulighet for nært samvær med de andre deltagerne, og tid til å være alene i stillhet. Du vil jobbe aktivt med, og få veiledning i UROperspektivet. Vi skal møte indre uro og øve på å være sammen med indre og ytre virkelighet slik den er.

Praktisk informasjon

Dato:  Ankomst mandag 12. 06 – avreise Søndag 18.06

Organisering

Vi bor på en enkel fjellhytte. Det er vann i brønn og utedo. Man kan sove i hytta i seng eller på madrass, eller man kan sove utenfor hytta i telt eller hengekøye. Vi fordeler soveplasser når vi vet hva deltagerne ønsker.

Alle deltagere må ta med seg dagstursekk og sovepose/sengetøy og evt telt. Utstyret blir fraktet opp til hytten. Du må bære din egen dagstursekk.

Kost

Alle måltider er inkludert. Maten vil være sunn og i stor grad lokal og økologisk.

Pris og påmelding

Påmelding gjøres til info@uroskolen.no.

Oppgi:

Turen koster 15.900,- per person og betales i sin helhet senest 2 mnd før avreise. (Ingen tilbakebetaling fra 1 mnd før avreise). Det anbefales å skaffe seg reiseforsikring.

Du vil få en depositumsfaktura på 3.000,- ved påmelding som når den er betalt (7 dagers betalingsfrist), sikrer din plass på turen. Det er begrenset antall plasser, så påmeldingene sorteres etter tidspunkt de kommer inn. Vi må ta forbehold om uforutsette hendelser som gjør at vi må flytte eller avlyse turen. Dersom dette skjer vil depositum/deltakeravgift som er innbetalt tilbakebetales. For øvrig vil ikke depositum tilbakebetales.