Sensommervandring

UROskolen inviterer til «UROmetoden i naturlige omgivelser!»

5 dagers sensommervandring i naturen
16. – 20. august 2021

Vi, Caspar Seip og Helge Zimmer fra UROskolen, har lenge ønsket å ta med grupper på lange vandringer i naturen mens vi forsker på UROENS natur. I mai gikk vårvandringen av stabelen, og det ble en fantastisk opplevelse så da blir det en sensommervandring også. Du er velkommen til å bli med!
Her er noen av deltagernes erfaringer fra vårvandringen:

«For meg var vårvandringen en grundig, lærerik og utvidende fordypning i UROmetoden. Jeg har aldri ledd så mye, vært så sårbar og møtt så mange fine folk, som den uka på tur. Det er godt å være menneske
igjen. Anbefales!»

«Uroskolens vårvandring var en vakker og utfordrende reise, og samtidig også noe av det beste jeg har gjort for meg selv. Det å utforske meg selv og min egen uro, i fellesskap med andre med samme intensjon var veldig sterkt, og er noe jeg alltid har med meg. Å gå sammen mot uroen anbefales på det sterkeste.»

«Magi»

«Vårvandringen ble en vakker og viktig personlig reise. Skogen ble et fristed fra livets travelhet og jeg opplevde å komme nærmere meg selv i møtet med naturen og de gode menneskene»

Det er plass til 12 deltagere i tillegg til oss. I 5 dager skal vi vandre sammen i skogen. Det blir lange vandringer i delvis uberørt natur uten tung bør på ryggen, avløst av hvile og samtaler styrt av gruppens behov, ingen delmål eller harde konkurranser eller noe vi skal oppnå ila uken. Vi skal ta oss god tid, vi skal være sammen i naturen, samtale, utforske, dele, spise og sove, ja, leve i naturen. Du vil få stor mulighet til nært samvær med de andre deltagerne, og til å være alene. Du vil jobbe aktivt med, og få veiledning i, urometoden fra Caspar og Helge som er lærere ved UROskolen. Vi skal møte indre uro og skal øve på å møte den og være sammen med virkeligheten slik den er. Dette blir en lang, praktisk og intensiv workshop for å fordype arbeid du har lest om i boken Kampen mot uroen og hørt om i podcasten Guro & Guru.

Praktisk informasjon

Alle deltagere må ta med seg personlig turutstyr inkl romslig dagstursekk, klær, sovepose og telt (pakkeliste vil du få ved påmelding). Når vi skal bytte camp blir alt annet utstyr fraktet videre til neste leir så det tunge utstyret slipper vi å bære.

Alle måltider er inkludert. Husk å oppgi evt allergier ved påmelding.
Turen gjøres på eget ansvar og evt reiseforsikring må deltagerne ordne hver for seg.
Turen krever ikke andre ferdigheter enn at du kan gå noen timer hver dag i passende tempo.

Pris og påmelding

Turen koster 14.000,- per person og betales i sin helhet før turstart.

Påmelding gjøres til helge@uroskolen.no

Oppgi:

Du vil få en depositumsfaktura på 3.000,- som når den er betalt sikrer din plass på turen. Vi må ta forbehold om at koronasituasjonen gjør at vi må flytte eller avlyse turen. Dersom dette skjer vil depositum/deltakeravgift som er innbetalt tilbakebetales.