Rikke Uberg Thorkildsen

UROlærer

Jeg er utdannet fotsoneterapeut og øreakupunktør ved Institutt for Helhetsmedisin, og har gått tre år på Soulspring hvor jeg har lært å jobbe med mennesker på et helhetlig plan. Jeg har samarbeidet med, og gått coachingutdannelse hos Insight Consulting ved Jakob Sverre Løvstad.  

Fra 2016-2018 var jeg medeier, daglig leder, og jobbet som terapeut ved Markveien Naturmedisinske Senter på Grunerløkka i Oslo. I mange år har jeg jobbet som yogalærer, arrangert kurs, workshops og ledet en yoga og meditasjonsreise til Himalaya/Nepal i 2018.

Jeg er engasjert i LUB (landsforening Uventet Barnedød) og fungerer der som frivillig sorgstøtte for andre som har mistet barn, og jeg holder på med en utdannelse innen Emosjonsfokusert Terapi.

Jeg har selv opplevd smertefulle ting i livet. Denne erfaringen har tatt meg enda nærmere meg selv, og dypere inn i mitt eget sinn. Det har gitt meg en dypere forståelse og innsikt i viktigheten av å lære seg å leve med alle følelsene våre, og å lære seg å bli kjent med sårbarheten vår.

Det er ikke alltid det hjelper å «tenke positivt» – noen ganger må vi gjennom smerten for å gå videre med smerten. Jeg har gått mange timer i terapi og veiledning, og vært elev ved UROskolen – og det er her jeg lærte noe av det som gav meg aller mest. Derfor ønsker jeg nå å lære deg det samme. Jeg ser på dette som den aller viktigste utdanningen jeg har hatt, nemlig å bli bedre på å håndtere livets opp og nedturer. Dette har også gitt meg en innsikt i viktigheten av å ha en god lærer, en som våger å være tilstede sammen med hva enn som skulle komme frem. Å lære å kjenne min egen indre uro har vært veldig viktig i min prosess, og det vil jeg gjerne utforske sammen med deg også.

Les Rikkes blogginnlegg og podcast: