Parkurs uten partner

Velkommen til parkurs med UROlærere Rikke og Monica. 

Kurs for par uten partner, sier du..? Når livet er vanskelig er det ekstra vanskelig å forholde seg til sine nærmeste, og kanskje spesielt partneren sin. Utallige parterapitimer er unnagjort med samtaler om at en eller begge partene må forandre seg. Vår erfaring er at det å forsøke å forandre andre er en ganske kortvarig strategi for å finne glede i eget liv. Så; hvis du mener at at grunnen til at du har det vondt er at partneren din er feil og bør forandre seg så er dette kurset for deg. Det kan nemlig gi deg et nytt syn på akkurat det!

På dette kurset vil vi se nærmere på hva som skjer i deg når parforholdet og partneren din er som de er, og dette vil vi forsøke å utforske sammen i løpet av disse dagene. Det er dypt menneskelig å se etter en årsak til vår indre smerte, og det er også dypt menneskelig å forsøke å få vekk den uroen vi kjenner ved å krangle, diskutere og kritisere de rundt oss, men det viser seg å være lite nyttig i lengden. 

Sammen gjør vi et dypdykk i UROperspektivet over to dager. Det vil bli vondt, intenst, sårbart og skummelt, og etter vår erfaring helt magisk. Det kan være en start på noe som kan bli fantastisk, og det kan være en start på veien mot et mer tilfredsstillende liv, og samliv.  

Hør gjerne på podcastepisoden: “Nei, ikke nå: Parforhold, nærhet og oppdragelse” for å få en forståelse av hva det er vi skal lære. 

Tid og sted

Torsdag 19. januar og fredag 20. januar i UROskolen sine lokaler i Oscarsgate 35 i Oslo.

Praktisk

Det er to økter hver dag, med en god pause i midten. I denne pausen kan man bli i lokalene og spise medbragt mat eller gå på en av kafeene i området og spise. Det blir ikke noe felles opplegg i pausen.

Program

Dag 1

1200 – 1500 Introduksjon, og så starter vi med å utforske

1500 – 1600 Pause

1600 – 1800 Vi fortsetter med utforskningen

Dag 2

0900 – 1200 Dypdykk

1200 – 1300 Lunsj

1300 – 1600 Dypdykk, konklusjoner og avslutning

Pris og administrativt

Samlingen koster 3.500,- per person inkl kaffe/te. Beløpet faktureres på forskudd og betalt beløp regnes som bestilling. Ved kansellering tilbakebetales kr 2.000, men ved kansellering senere enn 1 uke før start tilbakebetales ikke innbetalt beløp.

Det er plass til 8 deltagere og bestilling gjøres på epost til info@uroskolen.no