Øyvind Johansen

UROlærer

Jeg er født i 1970, og jobber som lærer ved UROskolen. Jeg tar imot elever og grupper på vårt kontor i Oscarsgate i Oslo og hjemme på Hadeland.

Min erfaring med UROpsykoligien startet i 2009 da jeg selv hadde behov for læring i forbindelse med ett samlivsbrudd. Videre startet jeg i mannsgruppe i 2011 og fullførte UROskolens opplæringsprogram våren 2022. I løpet av disse 20 årene har jeg erfart hvordan effekten av å bli kjent med vår egen uro kan sette oss i kontakt med de ressursene som skal til for å leve det livet vi virkelig ønsker å leve.  

Jeg har jobbet som lærer i videregående skole og som miljøarbeider i barnevernsinstitusjoner. Fra 1991 jobbet jeg som tømrermester i eget firma der jeg hadde lærlinger og i en periode også arrangerte tilbud for ungdommer som hadde falt ut av skolen. I dag jobber jeg som rådgiver i en statlig organisasjon, og kombinere dette med jobben som UROlærer. 

Mitt ønske med å være UROlærer er å møte nye mennesker for å lære videre det jeg har lært fra min reise i livet. Jeg vil ikke fortelle deg hvordan du skal gjøre ting eller hvilke avgjørelser du skal ta, men jeg vil stå sammen med deg i det som er vanskelig og gi deg den nødvendige læringen som skal til for at du kan ta egne valg, stå i eget liv og akseptere virkeligheten slik den er – akkurat nå. 

Velkommen skal du være enten til grupper eller individuelle timer. 

Les Øyvinds blogginnlegg:

Enn