1 dags introkurs til uropsykologien

– en praktisk innføring med Øyvind Johansen.

Velkommen til et dagskurs hvor vi ser på hvilke dører som kan åpne seg når vi sier ja til den virkeligheten som vi lever i akkurat nå. Vi vil sammen utforske det å flytte oppmerksomheten fra tankene og ned i kroppen, og sammen utforske det som foregår.

Jeg ble kjent med uropsykologien og Caspar Seip i 2008 og har selv erfart effekten av å se nærmere på min egen uro og hvordan den har holdt meg tilbake fra å leve det livet jeg selv ønsket å leve. Selv om jeg har lang erfaring med uropsykologien hender det fortsatt jeg ønsker at virkeligheten skulle vært annerledes og at tankene kommer i forgrunnen og den kroppslige følelsen kommer i bakgrunnen. Jeg vil invitere dere til sammen å øve på styre oppmerksomheten ned i kroppen og øve på å bli der vi er i øyeblikket.

Det kan være nyttig for mange av oss å utforske egen uro. Hva er det egentlig som skjer med oss når vi møter noe som er vanskelig og kanskje sier nei til noe vi egentlig ønsker – eller omvendt. Hva er egentlig en strategi og hva kan vi vinne på å gjenkjenne det?

Det vil bli arrangert to kurs – ett på kontoret mitt i Karl Johans gate i Oslo og ett vil bli holdt ute i naturen. Kursene holder på i seks timer. For de av dere som ønsker å bli med ut i naturen møtes vi på Sognsvann i Oslo. Hvis forholdene tillater det så fyrer vi bål som vi samles rundt. Vi skal ikke gå langt så turen passer for alle. Ta med mat, varme klær, noe å sitte på og kanskje regntøy vil være nødvendig. Nærmere info vil komme i god tid.

Hvis kurset gjør deg mer nysgjerrig vil det komme tilbud om ett videregående kurs ca en måned etter første kurs.

Velkommen skal du være – jeg gleder meg.

Kurs 1

Sted: Karl Johans Gate 5

Dato: Søndag 26. mars

Tid: 10.00 – 12.30 – Pause – 13.30 – 16.00.

Pris: 1500,- pr. person.

Kurs 2

Sted: Sognsvann

Dato: Søndag 30. april

Tid: 10.00 – 16.00

Pris: 1500,- pr. person.

Beløpet faktureres på forskudd og betalt beløp regnes som påmelding.

Påmelding gjøres på e-post til info@uroskolen.no