11.-12. oktober: Intensivkurs for foreldre som har barn som strever

Med Helge Zimmer, lærer og partner på UROskolen og Monica Stubkjær, UROlærer.

Som UROlærer på UROskolen møter jeg mange foreldre som syntes det er vanskelig å være nettopp foreldre. Selv har jeg 2 barn og to stebarn som alle er tenåringer, så jeg har møtt, og møter stadig dette selv. Det er mange problemstillinger vi får som foreldre, alt fra at barna ikke oppfører seg slik vi ønsker, til destruktiv adferd som overdreven skjermbruk, spiseforstyrrelser, skolevegring etc eller alvorlig sykdom. Noen vil gjerne løse dette ved å fikse barna, og prøver å få time til den håpefulle hos oss. Du kan lese mer om hvorfor vi ikke gjør det under denne invitasjonen.

Dette er ikke et oppdragelsesseminar, men en samling der vi jobber med hvordan det er å være oss når barna er som de er. Denne samlingen passer også for de som ikke har jobbet med uro tidligere. Men det anbefales minimum å høre på noen episoder av min podkast «Far&Sønn», samt episoden «Helt Sant: Om hvordan det er å være Mamma til en skolevegrer» – og ta med spørsmål som dukker opp i den forbindelse. Alt finnes på uroskolen.no/podcaster

Tid og sted

Tirsdag 11. oktober og onsdag 12. oktober i UROskolen sine lokaler i Oscarsgate 35 i Oslo.

Praktisk

Det er to økter hver dag, med en god pause i midten. I denne pausen kan man bli i lokalene og spise medbragt mat eller gå på en av kafeene i området og spise lunsj. Det blir ikke noe felles opplegg i lunsjen.

0830 – 0900 Ankomst og kaffe/te

0900 – 1200 Introduksjon, og så starter vi med å utforske

1200 – 1330 Lunsj

1330 – 1630 Vi fortsetter med utforskningen

0830 – 0900 Ankomst og kaffe/te

0900 – 1200 Dypdykk

1200 – 1330 Lunsj

1330 – 1630 Dypdykk, konklusjoner og avslutning

Pris og administrativt

Samlingen koster 3.500,- per person inkl kaffe/te. Beløpet faktureres på forskudd og betalt beløp regnes som bestilling. Ved kansellering tilbakebetales kr 2.000, men ved kansellering senere enn 1 uke før start tilbakebetales ikke innbetalt beløp.

Det er plass til 8 deltagere og bestilling gjøres på epost til info@uroskolen.no

Du kan lese mer om Helge her: https://uroskolen.no/helgezimmer/

Podkastene finner du her: https://uroskolen.no/podcaster/