Høydeskrekk

Kurs: UROskolens høydeskrekklaboratorium

Kjære UROskolevenn!

Lørdag 26.juni arrangerer UROskolen utflukt til en ås i Osloområdet for at vi der sammen kan utforske vår uro knyttet til høyder. Caspar skal lede dette laboratorieeksperimentet, som han har gjort flere ganger før. Hensikten med utflukten er å utforske uroen som noen av oss, Caspar inkludert, kommer i kontakt med når vi blir eksponert for høyder. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper, du skal ikke gjøre noe som er farlig eller bli presset til noe du ikke selv vil prøve, det er ikke fysisk krevende og det er gjort på noen timer. Vi kan love at det blir interessant, morsomt, grensesprengende og lærerikt, og at flere helt sikkert kommer til å oppleve at frykten de tidligere har kjent ved høyder blir borte, og erstattet av en opplevelse av frihet, fryd og humor. Og andre gode ting.

Turen er beregnet til max 6 timer fra oppmøte til vi er tilbake til parkeringen. Du må ha med en sekk med matpakke og drikke for denne tiden, klær og fottøy tilpasset været og noe å sitte på.

Det er kun plass til et lite antall deltakere, så ikke nøl med å melde deg på.

Påmelding skjer ved å vippse kr 2000 til Vippsnr 604470, Caspar Seip, Skovveien 3, 0257 Oslo. Merk innbetalingen med Høydeskrekk. Ved avbestilling tilbakebetales kr 1500.