Helge T. Zimmer

UROlærer

Jeg er fra Oslo født i 1973. Min bakgrunn er fra økonomi og markedsføring og jeg har hatt flere jobber innenfor dette i privat næringsliv. Siden 2007 har jeg drevet mine egne selskaper innen reiseliv og event. Nå driver jeg Grønsand Gjestegård på Hurum sammen med min kone, Virginija, og UROskolen sammen med Caspar Seip.

Jeg kom til Caspar som klient/elev i 2011, og har siden det vært med i mannsgrupper og vært med på flere turer og grupper i regi av Caspar. Jeg har hatt enorm utbytte av å være med i grupper der jeg regelmessig har blitt utfordret, og jeg har hatt uvurderlig hjelp i å gjøre oppgaver som er designet for at jeg skal nærme meg min egen indre uro. Etter en av disse kick’ene ble begrepet «Superoppgave» til – og det har blitt et sentralt begrep i UROmetoden, og jeg kan ikke få snakket nok godt om det å lene seg inn i gode superoppgaver – det skaper magi og transformasjon. 

De siste årene har jeg vært lærling hos Caspar, og siden 2020 har jeg gitt individuell opplæring i UROmetoden. Jeg leder en kvinnegruppe, en mannsgruppe og en blandet gruppe der vi jobber med UROmetoden sammen, og jeg har spilt inn podcasten «Far&Sønn» med min sønn Fridtjof, som ligger tilgjengelig på UROskolens podcast. Sammen med Caspar gjør jeg diverse grupper og arrangementer, bl.a «UROskolens Vårvandring» og «UROskolens Sensommervandring», og jeg er med og underviser på UROskolens opplæring av nye UROlærere.  

Helges blogg og podcast