19. – 20. januar 2023: Parkurs uten partner

Med Rikke og Monica. Vår erfaring er at det å forsøke å forandre andre er en ganske kortvarig strategi for å finne glede i eget liv. Så; hvis du mener at at grunnen til at du har det vondt er at partneren din er feil og bør forandre seg så er dette kurset for deg. Det kan nemlig gi deg et nytt syn på akkurat det!

8. – 9. februar 2023: Foreldrekurs

Med Helge Zimmer. Dette er en samling der vi jobber med hvordan det er å være oss når barna er som de er. Denne samlingen passer også for de som ikke har jobbet med uro tidligere.

8. – 14. mai 2023: Vårvandring

Vi, Caspar Seip og Helge Zimmer fra UROskolen, tar hvert år med en gruppe på en flere dagers vandring i naturen mens vi utforsker UROENS betydning i livet vårt. Du er velkommen til å bli med!

1. – 4. juni 2023: Sommervandring i Telemark

Rikke Uberg Thorkildsen fra UROskolen tar deg med ut i naturen i fire dager for å utforske, og gå i dybden av uroens betydning i livet.

12. – 18. juni 2023: Forsommervandring i Indre Troms

Bli med på et dypdykk i UROperspektivet i midnattsol og yrende våraktivitet i naturen. Vi tar oss god tid til å utforske naturen og vårt eget liv gjennom vandring, deling av erfaringer, samtaler og hvile.

3. – 9. juli 2023: Sommervandring

28. aug – 3. sept 2023: Sensommervandring

Les mer om:

Hva er UROskolens vandringer?

Hva er høydeskrekklaboratorium?

Tidligere aktiviteter: