9. – 14. mai 2022: Vårvandring

UROskolen inviterer til kurs: UROmetoden i naturlige omgivelser.

6 dagers vårvandring i naturen

Vi, Caspar Seip og Helge Zimmer fra UROskolen, tar hvert år med en gruppe på en flere dagers vandring i naturen mens vi utforsker UROENS betydning i livet vårt. I fjor gjennomførte vi to slike vandringer og vi planlegger det samme i år, én i mai og én i august. Du er velkommen til å bli med!

Det er plass til 12 deltagere. 6 dager skal vi vandre sammen i skogen. Det er ingen krevende og lange dagsmarsjer med tung bør, og ingen delmål eller harde konkurranser eller noe vi skal oppnå ila uken. Vi skal ta oss god tid, vi skal være sammen i naturen, samtale, utforske, dele, spise og sove, ja, leve i naturen. Du vil få stor mulighet til nært samvær med de andre deltagerne, og til å være alene. Du vil jobbe aktivt med, og få veiledning i, urometoden fra Caspar og Helge som er lærere ved UROskolen. Vi skal møte indre uro og øve på å være sammen med indre og ytre virkelighet slik den er. Turen blir en lang, praktisk og intensiv workshop for å fordype arbeid du har lest om i boken «Kampen mot uroen» og hørt om i podcastene til UROskolen og til Guro & Guru.

Praktisk informasjon

Alle deltagere må ta med seg personlig turutstyr inkl. dagstursekk, klær, sovepose og telt (pakkliste vil du få ved påmelding). På dagtid vil vi gå med lett dagstursekk, og annet utstyr vil bli fraktet videre til neste leir med bil.

Alle måltider er inkludert og frokost og middag blir laget for oss av vårt crew. Husk å oppgi evt allergier ved påmelding.

Turen gjøres på eget ansvar og evt reiseforsikring må deltagerne ordne selv.

Turen krever ikke andre ferdigheter enn at du kan gå noen timer i naturen hver dag i passende tempo.

Pris og påmelding

Turen koster 15.900,- per person og betales i sin helhet innen utgangen av april.

Påmelding gjøres til info@uroskolen.no

Oppgi

Du vil få en depositumsfaktura på 3.000,- som når den er betalt (7 dagers betalingsfrist), sikrer din plass på turen. Det er begrenset antall plasser, så påmeldingene sorteres etter tidspunkt de kommer inn. Vi må ta forbehold om at koronasituasjonen gjør at vi må flytte eller avlyse turen. Dersom dette skjer vil depositum/deltakeravgift som er innbetalt tilbakebetales. For øvrig vil ikke depositum tilbakebetales.

Det vil være en forutsetning for å være med at man har hatt noen timer med en UROlærer. Det er viktig for oss å bli kjent for de som skal være med på tur, og vi mener man helt klart får veldig mye mer igjen ved at man har blitt litt kjent med sin egen uro og vår tilnærming til å bruke vår indre smerte til noe konstruktivt i livet.