1. – 4. september 2022: Høstvandring i Troms med Caspar og Carina

Jobber du som helsepersonell og har du bruk for et pusterom?

Har du lyst å lære nye redskaper for å håndtere jobbhverdagen og livets generelle opp- og nedturer?

4 dagers UROvandring for leger med  Caspar Seip i indre troms fra 1. – 4. september 2022.

Caspar Seip (urolærer) og Carina Lie Haug (lege) vil invitere deg til vandring og kurs med fokus på uropsykologi. 

Kurset er egnet for helsepersonell som lengter etter større tilfredshet med yrket og privatliv.  Det er plass til 12 deltagere. 

I denne langhelgen skal vi gjøre lange, men ikke krevende eller målrettede, vandringer i høstnaturen. Vi skal gjøre oss kjent med uro og dens betydning i vårt liv. Når vi oppdager uroen kan vi lære oss og verdsette den som en stor ressurs som alltid er tilgjengelig for oss. Vi kaller kunnskapen som ligger til grunn for en slik tilnærming for UROpsykologi.  

Ved å flytte oppmerksomheten til kroppens språk, vil tankene komme i bakgrunnen og vi kan oppleve å puste friere og kanskje oppdage en helt ny dimensjon av livet. Den indre uroen kan brukes i alle livets utfordringer; være seg relasjoner til barn og partner, foreldre, økonomi og jobb.

Ved å jobbe med denne metoden opplever Carina at hun har mere overskudd i hverdagen som fastlege. Møtet med pasientene, stresset og usikkerheten er mindre skremmende og hun opplever større empati og, egentlig for første gang, mye glede i jobben.

Program:

Torsdag 01.09
Start;  2 timers vandring fra Øverbygd/ skjold til fjellhytte (Lagshytten)
Lunsj ved hytten
Vandring i naturen
Middag

Fredag 02.09
Frokost
Vandring i naturen
Lunsj
Vandring i naturen
Middag

Lørdag 03.09
Frokost
Vandring i naturen
Lunsj
Vandring i naturen
Middag på bålet ute i det fri

Søndag 04.09
Frokost
Kl 10.00  Vandring i naturen tilbake til Øverbygd
Lunsj

Praktisk:

Sted

Start ved Øverbygd (ca 1 time og 45 minutter fra Tromsø), 45 minutter fra Bardufoss flyplass (gratis flybuss til øverbygd). 

Vi starter torsdag morgen, starttidspunktet blir satt med sikkerhet når vi vet hvordan deltagerne kommer seg til Øverbygd.

Losji

Vi bor på en enkel fjellhytte. Det er vann i brønn og utedo. Det er noe strøm tilgjengelig fra solcellepanel.

Man kan velge å sove i hytten i seng eller på liggeunderlag, eller man kan sove like utenfor hytten i telt eller hengekøye. Vi fordeler soveplasser når vi vet hva deltagerne ønsker. Det vil ikke være mulighet for alenerom i hytten.

Kost

Alle måltider er inkludert. Maten vil være sunn og i stor grad lokal og økologisk. Det blir laget et vegetarisk alternativ for de som ønsker det.

Vi vil ha ferskt hjemmebakt brød som vi lager lunsjpakker av. 

Pris

Pris for hele kurset inkl mat: 8000kr

Betaling: 

Depositum på 2000kr. De første 12 deltagere som betaler depositum til kontornr 8654 123 4529 er sikret plass på kurset. Depositum vil ikke refunderes ved avbestilling. 

Ved spørsmål eller ønske om deltagelse kontakt Carina

Tlf: 484 96682
carina@uroskolen.no